Uusimmat DVD-julkaisut

47936-disc-texture-blueTämän kesän DVD-tarjonnassa on maailmanluokan tähtien elokuvia, jotka varmasti kiinnostavat leffojen ystäviä. Kannattaa tutustua ainakin seuraaviin leffoihin, joiden ilmestymistä moni odottaa:

Unbroken

8.6.2015 levitykseen pääsee Universal Picturesin Unbroken elokuva, jossa seurataan olympiavoittajana ja sotasankarina tunnetun Louis Zamperinin mielenkiintoista elämää. Elokuva kertoo Louisin vankeudesta sodan aikana, Tyynellämerellä sattuneen onnettomuuden yhteydessä Louis jää japanilaisten käsiin ja selviää vaikeista kokemuksista sisukkuutensa ansiosta. Elokuvan on ohjannut Angelina Jolie ja pääosassa nähdään Jack O’Connell.

Blackhat

Chris Hemsworth ja Viola Davis nähdään kyberrikollisuuden pariin keskittyvässä toimintaleffassa. Elokuvassa liikutaan ympäri maailmaa: internetin rikollisverkostoa jahdataan Jakartassa, Hongkongissa, Los Angelesissa ja Chicagossa.

Wild – Villi vaellus

Reese Witherspoon nähdään pääosassa elokuvassa, jossa vaellustaidoton Cheryl lähtee muistojen vaivaamana yksin vaellukselle. Matkan aikana Cheryl löytää elämän punaisen langan ja vapautuu menneisyyden varjoista. Elokuvan on ohjannut Jean-Marc Vallee.

Outcast

Future Filmin elokuva Outcast julkaistaan DVD-elokuvana 10.6.2015. Tätä pläjäystä tähdittävät Nicolas Cage ja Hayden Christensen, jotka esittävät ristiretkeläisiä sotilaita kristittyjen valtaamassa kiinalaiskaupungissa. Kaksikko jakautuu kun Christensin esittämä Jacob jää kaupunkiin käännytystyön alkaessa, sen seurauksena Jacob masentuu ja vajoaa alkoholiin ja oopiumiin. Lopulta hän päättää sanoutua irti julmuuksista ja pelastaa kaksi nuorta kiinalaista, joiden kanssa Jacob suuntaa etsimään valkoista haamua, jonka voimien avulla he pystyisivät pysäyttämään häikäilemättömät henkilöt. Toimintaelokuvan on ohjannut Nick Powell.