Katso leffoja Apple TV:stä

Olipa kerran VHS, sitten DVD ja Blue-ray. Näistä kaksi viimeistä on edelleen käytössä monessa kodissa, kun tarkoituksena on viettää leffailtaa. Niiden rinnalle on kuitenkin tullut tukku muitakin vaihtoehtoja, kuten suoratoistopalveluita. Myös Apple TV on mainio vempele elokuvien ystäville. Liität yksinkertaisesti Apple TV -boxin televisioosi, padiisi, Macbookiisi tai iPhoneesi ja nautit!

Valtava elokuvatarjonta

Apple TV on tarkoitettu elokuvien ja sarjojen suoratoistoon, joskin se vastaa vallan mainiosti kodin viihteestä pelejä ja musiikkia myöten. Apple TV:n ansiosta elokuvaa etsivällä on vara mistä valita. TV on yhteensopiva monien suoratoistopalveluiden, kuten Netflixin ja HBO Nordicin, sekä viihdealustojen, kuten YouTuben, kanssa. Apple TV:lle voi ladata lukuisia erilaisia elokuviin liittyviä sovelluksia, ja onpa jopa kotoisasta Yle Areenasta olemassa sovellus Apple TV:lle! Voit katsella löytämiäsi elokuvia juuri silloin kuin se sinulle sopii ja haluamallasi laitteella.

Iloa lisävarusteista

Apple TV -boxi itsessään on pieni, digiboksimainen laite, joka ei vie kotoa paljoa tilaa, mutta sisältää viihdettä senkin edestä. Vietä arjen keskellä leffailta popcorn-kulhon kanssa tai kokoontukaa sohvalle perheen tai ystäväporukan voimin. Apple TV -elämykset kruunaat panostamalla myös muutamaan lisävarusteeseen. Kaikki mitä tarvitset löydät helposti netistä. Käyttömukavuutta tuovat esimerkiksi Apple TV:lle tarkoitetut telineet ja kaukosäädintä suojaavat silikonikuoret. Miniprojektorilla heijastat elokuvan puhelimen näyttöä isommaksi niin junamatkalla kuin mökillä.